Motion och Elitdrott

Designs for Health partnerskap med NSF (National Science Foundation) är ett bevis på deras engagemang för industrisäkerhetsstandarder. Detta gäller även sporttillskottskategorin, där de är certifierade.

PRO-PREMIUM | PRO-SPORT |

PERFEKT FÖR ALLA NIVÅER AV IDROTTARE.

VI erbjuder ett brett utbud av tillskott avpassade för träning för elitidrottare och motionärer. Leveransformerna är från kapsel, pulver och till vätska, från teknik för kontrollerad frisättning – allt unikt skräddarsytt för att möta personliga näringsbehov. Varje produktlista innehåller en kort beskrivning, doseringsrekommendation och ingredienslista för bekvämt produktval.

EFFEKTIVA LÖSNINGAR

Kunder kommer tillbaka till oss gång på gång för den höga kvaliteten och verkliga funktionaliteten hos våra produkter. DFS-tillskott är designade av läkare och näringsspecialister för elitidrottare, men kan naturligtvis även ge stora effekter för motionärer, för att ge de bästa förutsättningarna för alla kunder. Att utveckla effektiv näring innebär att endast använda högkvalitativa material och förstå de grundläggande faktorerna som påverkar resultaten.

VETENSKAPSBASERAD FORMELDESIGN

Sammansättningarna av näringsämne är gjorda med de idealiska kombinationerna av ingredienser med styrkor som maximerar framgångsrika träningsresultat. Endast ingredienser som stöds av intensiv vetenskaplig forskning väljs ut och varje näringsämne undersöks noggrant för dess metaboliska vägar och tolerabilitet. DFS erbjuder många olika sammansättningar och innehåller näringsämnen som optimerar målen för olika typer av resultat vid träning. Att utveckla dessa exklusiva sportformler kräver unik expertis och omsorg. Vårt produktutvecklingsteam analyserar de senaste studierna och forskningen för att säkerställa optimala mängder och sammansättningar av tillskotten – vi använder varken mer eller mindre än den optimala kvantitet som behövs för att uppnå bästa möjliga resultat.

NOGA VAL AV RÅVAROR OCH NÄRINGSMÄN

DFS samarbetar med de mest välrenommerade råvaruleverantörerna för att välja ut de bästa ingredienserna.
Vi förstår vikten av renhet och behovet av att ta itu med kemisk känslighet. Förutom effektivitet och säkerhet strävar vi efter att maximera stabilitet, absorption och metabolism av våra formler. Våra näringstillskott är fria från ingredienser som vanligtvis förknippas med negativa biverkningar, inklusive koncentrerad fruktjuice och svartpepparextrakt. Vårt engagemang för kvalitet säkerställer att våra produkter är:
• Fri från gluten
• Fri från sojaprotein
• Fri från konstgjorda smakämnen eller sötningsmedel
• Fri från GMO

RIGORÖSA PRODUKTTESTER

Kvaliteten kontrolleras från val av råmaterial till tillverkning av den färdiga produkten. Våra omfattande testkriterier är utformade för att utvärdera alla aspekter som påverkar kvalitet och effektivitet, specifikt: identitet, renhet, styrka och sammansättning.